Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Kamil ;) Jacek Jacek Irishcoffee Kasia2 Anna B Lukasz Staszewski (6169 niezalogowanych)
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Przyznam że zwyczajnie '' nie chce mi się'' szukać po forum, co ta Pani pisała. Tylko Ona wie, jaka jest prawda, i co jej ''siedzi w głowie''. Osobiście Bardzo Współczuje....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
GosiaAurelia napisał:
Makaryna napisał:
GosiaAurelia napisał:
"Moje Kondolencje" Bardzo Współczuje....niektórym, ludziom a każdy z nas jest inny, pomaga w ''takiej tragedii'', otwarcie mówienie o śmierci najbliższych, jest to dużo lepsze niż zamykanie się na ludzi, bo przeważnie prowadzi do to depresji lub co najgorsze ''próby samobójczej''. Może ta Pani szuka tutaj pocieszenia, lub osoby, która też przeżyła ''Podobną'' Tragedię....Nie znam tej Pani więc nie Oceniam.

A ty, aureola nie nasmiewaj sie z ludzi, bo to nie miejsce i moment ! czasami lepiej nic nie powiedziec, niz szydzic z ludzkiego nieszczescia !!! Nie wiem co musi sie zdazyc, zebys uznala to za tragedie.

A Niby gdzie w moim poście znalazłas słowa, które pokazują że naśmiewam się, z tragedii ludzkiej? Przeczytaj jeszcze raz a potem pisz.

Przewidzialam, ze jestes osoba ulomna intelektualnie i dlatego "wytluscilam" ci odpowiednie miejsca.
To, ze aureola jestes slepa, to tego nie przewidzialam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
"milczenie jest zlotem"...

czasem warto o tym pamietac,
bez wzgledu na to co myslimy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Kamil ;)
(piniu1922)
Nowicjusz
Pozazycie przesluchaj prosze tego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Makaryna, przykro mi to stwierdzić ale po tobie widać że jesteś zwykłą prostaczką, a dlaczego tak twierdze, bo wziełaś nie wiadomo skąd swoje stwierdzenia o tym iż się naśmiewam z Czyjejś tragedii, i do tego mnie obrażasz. Osobę, której w ogóle nie znasz. Radzę się zmienić, bo jeżeli jestes Taka na forum to pewnie jeszcze gorsza jesteś na co dzień. I lepiej już nic nie odpisuj, bo się pokazujesz od ''jak najgorszej strony''. A co do poziomu intelektualnego, to pewnie Jesteś ostatnią osobą, które może się na ten temat wypowiadać. Więc nie poniżaj się juz bardziej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
A wy dalej siedzita i pierdolita na forum. Do roboty byscie sie wzieli.
Ostatnio jak tu zagladalam, to Gabriel mial piatke z przodu, teraz juz siodemke ma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:
A wy dalej siedzita i pierdolita na forum. Do roboty byscie sie wzieli.
Ostatnio jak tu zagladalam, to Gabriel mial piatke z przodu, teraz juz siodemke ma

Gabriel to ...
Gabriel tamto ... siamto ... i owamto ...!
---
A Gabriel , to jakiś napis na dropsach , czy co !? .
---
Ty masz Dzieci ... Rodzinę , Inne potrzeby i priorytety , to Wybyłaś z Forum , Masz inne Życie .
---
Ja, jestem sam i też mam inne potrzeby i te tamte owamte ...!
To siedzę jak kołek na Forum , lepsze to , niż włóczenie się po ulicach jak Dziad ! .
---
Zresztą , ileż razy można chodzić po tych samych ulicach w kółko .?
Moja Wioska , to nie Oslo ! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
może babę byś sobie znalazł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jasta102 napisał:
może babę byś sobie znalazł
A co , rzuciła ciebie twoja , że też siedzisz ciurkiem na Forum ? .
---
Przyganiał kocioł garnkowi ... zobacz na siebie ... Walisz te Posty jak oszalały .
Ty to dopiero masz problem od jakiegoś czasu ! .
Ja swoje 7,5,- tysiąca wypociłem przez pięć lat , ty swoje 8,3 - w jakim czasie !? .
---
Weź się ogarnij ...
---
---

czesio.:*napisał :...albo do roboty wreszcie poszedł...
Jak szukam pracy to źle i się wyśmiewacie , zamiast pomóc ! .
---
Jak nie szukam to też źle ... rozdwojenie jaźni macie , czy jak ? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
GosiaAurelia napisał:
Makaryna, przykro mi to stwierdzić ale po tobie widać że jesteś zwykłą prostaczką, a dlaczego tak twierdze, bo wziełaś nie wiadomo skąd swoje stwierdzenia o tym iż się naśmiewam z Czyjejś tragedii, i do tego mnie obrażasz. Osobę, której w ogóle nie znasz. Radzę się zmienić, bo jeżeli jestes Taka na forum to pewnie jeszcze gorsza jesteś na co dzień. I lepiej już nic nie odpisuj, bo się pokazujesz od ''jak najgorszej strony''. A co do poziomu intelektualnego, to pewnie Jesteś ostatnią osobą, które może się na ten temat wypowiadać. Więc nie poniżaj się juz bardziej.

Masz tu tlumoku link wyjasniajacy kiedy uzywa sie cudzyslowu, bo widac nauke zakonczylas na zapoznaniu sie z alfabetem i nawet nie jestes w stanie zrozumiec swojej ignorancji.

so.pwn.pl/zasady.php?id=629866

PUNKT C ( bo nie wiadomo czy trafisz )

..... i masz racje nie bede sie juz ponizac do kontaktow z taka.... aureola
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok